Vi har stor erfaring indenfor vinduesudskiftning i Køge og Bjæverskov, men har også stort fokus på tømrer- og snedkerarbejde!

vinduesudskiftning Køge og Bjæverskov

Arbejdsområder…
Tømrermester Ole Bælum har stort fokus på vinduesudskiftning i Køge og Bjæverskov, men dette er ikke ensbetydende med, at det er de eneste opgaver vi varetager og mestrer. Udover vindusudskiftning Køge og Bjæverskov udfører vi tømrerarbejde og snedkerarbejde.

Tilkald professionel hjælp…
Der er kan være mange grunde til at tilkalde en tømrer. Det kan være, at arbejdesopgaverne er blevet for svære eller at man blot ønsker professionel og kyndig arbejdskraft. Vigtigst af alt er blot, at man ikke går på kompromis med kvaliteten, da dette kan have fatale omkostninger og koste mere i længden. En udskiftning af vinduer kan være en god idé, hvis man først og fremmest ikke kan lide de gamles udseende, men også hvis de ikke kan holde på varmen, de trækker eller fordi de skal være energisparende. Der er rigtig mange muligheder og valg, og disse valg vil vi gerne være med til at træffe, hvis beslutningen bliver alt for svær. Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud og en snak!

Kvaliteten er i top…
Vi sørger for at arbejdet udføres med en hvis kvalitet, så kunden altid får det produkt de betaler for. Dette betyder selvfølgelig at kundens ønske er vores førsteprioritet, men vi er mere end villige til at komme med gode ideer eller løsningsforslag, hvis det skulle have en interesse. Kvaliteten er som sagt hos os et vigtigt element, både hvad tømrer- og snedkerarbejde angår, men også ved vinduesudskiftning i Køge og Bjæverskov.

3 gode grunde til at vælge tømrermester Ole Bælum…
– Kvalitet til tiden!
– Bred vifte af arbejdsområder!
– Fokus på kundens behov og ønsker!

Det kan vi…

  • Tømrerarbejde
  • Snedkerarbejde
  • Udskiftning af vinduer